Verzendbeleid

‘Atlantikwall in kaart, bunkers en bezetting in Zuid-Holland’ is een uitgave van Drukkerij Rijpsma BV.

Wij verzenden het boek gratis binnen Nederland.

We doen er alles aan doen om de bestelling binnen de verwachte levertermijn af te leveren op het afleveradres. Als er toch vertraging optreedt bij de verzending, wordt de koper hiervan zo snel mogelijk van op de hoogte gebracht na het plaatsen van de bestelling. In dat geval heeft de koper het recht om de overeenkomst zonder kosten te ontbinden. Wij dragen het risico op verlies of beschadiging van de verzending totdat het pakketje is afgeleverd, tenzij dit anders overeengekomen is.

De koper is bij aankoop verantwoordelijk voor de juiste aanlevering van gegevens. Wanneer de verzending verkeerd gaat, als gevolg van een door de koper gemaakte fout, zijn wij niet verantwoordelijk voor verlies van de bestelling. Als we aanvullende gegevens nodig hebben om de verzending te versturen, zullen we de koper hiervoor benaderen. Dit kan leiden tot een vertraging van de verzending.

De koper mag het product zonder opgaaf van reden tot 14 dagen na ontvangst terugsturen. U krijgt dan direct uw geld teruggestort. De retourkosten worden in dit geval niet vergoed.

Als de koper een beschadigd boek ontvangt, dient die zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. Dit kan via onderstaand e-mailadres of via telefoon. We zullen dan besluiten hoe de kwestie afgehandeld zal worden. U dient het boek na overleg terug te sturen en ontvangt direct een nieuw exemplaar. Indien de klant het product terugstuurt, zonder eerst contact op te nemen, kan die de gemaakte kosten niet bij ons terugvorderen.

Indien de bestelling tijdens het vervoer is kwijtgeraakt of als de koper beweert de bestelling niet te hebben ontvangen (ook al blijkt dit uit de tracking informatie), zal er een onderzoeksprocedure van start gaan bij de vervoerder. Om de klanttevredenheid hoog te houden, zullen wij zo snel mogelijk een passende oplossing verzorgen voor de klant. Meestal wachten we eerst deze onderzoeksprocedure af en zal er dan een nieuw boek opgestuurd worden of wordt het aankoopbedrag teruggestort. Zowel Drukkerij Rijpsma BV als de klant dienen de volledige medewerking aan de vervoerder te verlenen.

Als een zending 14 dagen na de verzenddatum nog niet is afgeleverd op het afleveradres van de koper, is die verplicht om binnen 14 dagen contact met ons op te nemen via e-mail (dus uiterlijk 28 dagen na de verzenddatum).

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

Nederland – 2 tot 3 werkdagen

Europese Unie – 5 tot 8 werkdagen

De bovenstaande verwachte verzendtijd hangt af per land en locatie. Wij versturen de bestelling de volgende dag, als u voor 14:00 uur besteld. Een bestelling voor een buitenlands gebied duurt meestal langer. Deze verwachte levertijd is aangegeven in werkdagen.

Wat zijn de verzendkosten?

Wij verzenden het boek gratis binnen Nederland. Verzendkosten naar België bedragen 13.00 euro. Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Oostenrijk en Spanje 19.50 euro. Noorwegen, Polen, Tsjechië 25.00 euro.

Naar welke landen kan worden verstuurd?

Wij versturen het boek naar Noorwegen, Denemarken, België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Polen, Tsjechië, Oostenrijk, Spanje, Italië. Mail ons op bestelling@atlantikwallinkaart.nl als u het naar een ander land wil laten sturen.